Wonen, Klimaat & Migratie.

Betaalbaar wonen, realistische actie op klimaat en beheersbare migratie. Een greep uit de onderwerpen die vele Nederlanders bezig houdt.

Wil je mij iets meegeven over deze onderwerpen of op de hoogte gehouden worden? 👉 Klik dan hier.

Wonen & Vervoer

Voor veel mensen is het moeilijk om een geschikt en betaalbaar huis te vinden. Daar hebben we een duidelijke oplossing voor: bouwen, bouwen, bouwen. Daarnaast willen we dat er woningen vrijkomen door een betere doorstroming. Auto’s hebben we nodig om op onze bestemming te komen. Daarom maken we het de automobilist niet moeilijk en zijn we voortdurend bezig om files te bestrijden. Het openbaar vervoer moet een volwaardige keuzemogelijkheid zijn.

Klimaat & Duurzaamheid

We werken hard om onze CO2-uitstoot omlaag te brengen en klimaatverandering te bestrijden. Internationale samenwerking is daarbij onmisbaar, want Nederland kan het niet alleen. Ook onze energie willen we duurzamer maken. Met alleen wind en zon redden we het niet, dus innovatie is belangrijk om de energiebron van de toekomst te vinden. Tot die tijd moeten we een mix vinden die duurzaam is, maar ook betaalbaar blijft voor mensen. Voor ons is kernenergie deel van die oplossing.

Migratie & Integratie

Vluchtelingen verdienen een veilige haven, maar die hoeft niet in Europa te zijn. Wij willen migranten opvangen in hun eigen regio en de buitengrenzen van de EU op orde brengen. Zo stoppen we de levensgevaarlijke praktijken van mensensmokkelaars en maken we een einde aan de ongecontroleerde toestroom. Van nieuwkomers in Nederland verwachten we dat ze zelf moeite doen om in te burgeren. Onze taal, cultuur en waarden staan daarbij centraal.

Mis je nog onderwerpen zoals zorg of buitenland beleid? Bekijk hier ons hele verkiezingsprogramma.

Kies Queeny.

Zodra het weer beter gaat met ons land, wil ik ervoor zorgen dat het niet alleen uit rapporten en ranglijstjes blijkt dat het goed gaat, maar dat mensen thuis het ook voelen. Daarvoor moeten we ondernemers, middeninkomens en de publieke sector herwaarderen. Dat uitgangspunt wil ik meenemen naar Den Haag zodat we samen sterker verder kunnen.

Samen sterker verder en hoopvol de toekomst tegemoet. Die toekomst bepaal jij op 17 maart.

Stem Queeny Rajkowski, VVD plek 13.

Wil je mij iets meegeven? Ik drink graag een digitaal bakje koffie met je. Die kan je inplannen op: koffiemetqueeny.nl

Standpunten.