Terugblik 2015 en kerstwensen.

27.12.2015 – In 2015 heb ik me ingezet voor veilig uitgaan, veiligheid op straat en een goede gemeentelijke dienstverlening (zoals het afschaffen van de rijbewijsboete en flexibele openingstijden van de balies van burgerzaken). In 2016 ga ik me wederom 100% inzetten voor Utrechtse inwoners en ondernemers.

Ik wens jullie liefdevolle dagen en een fijn oud&nieuw toe!

Kies Queeny.

Zodra het weer beter gaat met ons land, wil ik ervoor zorgen dat het niet alleen uit rapporten en ranglijstjes blijkt dat het goed gaat, maar dat mensen thuis het ook voelen. Daarvoor moeten we ondernemers, middeninkomens en de publieke sector herwaarderen. Dat uitgangspunt wil ik meenemen naar Den Haag zodat we samen sterker verder kunnen.

Samen sterker verder en hoopvol de toekomst tegemoet. Die toekomst bepaal jij op 17 maart.

Stem Queeny Rajkowski, VVD plek 13.

Wil je mij iets meegeven? Ik drink graag een digitaal bakje koffie met je. Die kan je inplannen op: koffiemetqueeny.nl

Standpunten.